Intern Audit KLS-D

Har jeres virksomhed brug for hjælp til at få udarbejdet intern audit på jeres KLS-D system?

Hos Kvalitetsstemplet tilbyder vi at gennemføre intern audit på jeres KLS-D system iht. kravene i Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg BEK1608 af 20/12/2017 og DS/EN 50110-1. Kontakt os i dag og få hjælp til Intern Audit af jeres KLS-D system.

Kontakt os og hør mere

Hvad er et KLS-D?

Et KLS-D system er et kvalitetsledelsessystem for drift af elektriske anlæg. Kvalitetsledelsessystemet indeholder en masse forskellige procedurer for, hvordan de forskellige opgaver skal udføres. Et KLS-D har en lang række krav, som det skal efterleve. Disse krav skal kunne både dokumenteres og vedligeholdes.

Da systemet har det formål at sikre et højt sikkerhedsniveau omkring højspændingsanlæg, så er det meget vigtigt at have styr på sit KLS-D. Vi garanterer din virksomhed en effektiv og sikker drift af højspændingsanlæg med velskrevne og korrekt implementerede procedurer.

Derfor skal du vælge Kvalitetsstemplet til intern audit på jeres KLS-D system

Hos Kvalitetsstemplet arbejder vi ud fra tjeklister, som sikrer en 360 graders gennemgang af jeres KLS-D system. Når vi har udfører intern audit, vil I som driftsansvarlig virksomhed have styr på alle de krav, der er i de gældende bekendtgørelser og standarder. 

Vi har igennem de seneste 6 år gennemført KLS-D audit hos mange større danske virksomheder der varetager drift af elektriske anlæg. Vi står derfor klar til at yde service af høj kvalitet. 

Kontakt os og hør mere om Internal Audit af KLS-D

Har I brug for råd og vejledning, eller ønsker du at indgå et samarbejde med os, så er I meget velkommen til at kontakte os. I kan ringe til os på 22 56 15 71 eller sende os en mail på kej@Kvalitetsstemplet.dk. Alternativt er I også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra jer.